joi, 21 noiembrie 2013

Adevarata poveste a lui H.H.Holmes

   Adesea acreditat ca fiind primul criminal in serie al Americii, Holmes este raspunzator pentru moartea a cel putin 27 de persoane pe care acesta le ademenea intr-un hotel pe care chiar el il proiectase in anul 1890. Hotelul se afla la periferia orasului Chicago si ulterior a primit numele de ”Castelul Crimei” datorita modului in care a fost proiectat. Acesta era construit dupa modelul unui labirint plin cu camere fara ferestre, ce facea evadare aproape imposibila.                      
 
   Nimeni in afara de Holmes nu stia intregul plan al cladirii deoarece acesta in mod repetat concedia si angaja alti muncitori. Astfel cladirea era construita pe bucati.
   In faimosul ”Castel al Crimei” se gaseau foarte multe usi care se deschideau spre pereti de caramida sau care se puteau deschide doar de afara, un seif destul de incapator pentru o persoana ( pentru a o sufoca) si o camera ce ii permitea lui Holmes aruncarea victimelor direct de la etajele superioare, la subsol, unde acestea aveau sa fie stropite cu acid.
 
          Celula in care H.H.Holmes si-a gasit sfarsitul                                                                               


 

2 comentarii:

 1. Materialele tale ar putea fi interesante, însă scrierea exclusiv cu majuscule este obositoare cititori şi aceştia trec mai departe.
  Şi tu, şi noi, cititorii, avem de pierdut.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. S-a rezolvat! Mi-a placut atat de mult aspectul initial incat am uitat de ceea ce era mai important..

   Ștergere