vineri, 15 noiembrie 2013

Oameni cretini din online..


   Sa incerci macar sa fi bloggar, nu este deloc o munca usoara. Parca ti se deschide o noua lume in care dai de tot felul de oameni, majoritatea buni, intelegatori si deschisi la orice subiect. Dar daca ai ghinionul sa dai peste un cretin care citeste doar titlul unui articol si ii este suficient sa traga concluzii, atunci sincer te sperii de prostia lui.. 

   Ramai pur si simplu socat cum un cititor... de titlu doar, in cazul de fata, ajunge sa inteleaga din ceea ce scrii exact opusul si sa se trezeasca sa comenteze public, falfaindu-si prostia in fata tuturor! 
   Draga cititorule de titlu de pe Facebook, sunt sigur ca te simti si sper ca intr-un final sa citesti si mai jos de titlu. Atunci o sa ramai tu socat de prostia ta! 
   
   Nu este deloc de mirare faptul ca nu exista prea multi bloggari in Romania, cand cititorii de calitate sunt in numar mic iar cealalta categorie de cititori ( care mai bine nu ar exista ) sunt extrem, extrem, de prosti! 
    In final, ca sa trecem de acest subiect care m-a lasat oarecum rece si care ma pune pe ganduri daca fac bine ceea ce fac, vreau totusi sa va multumesc si voua, cititorilor cretini, ca existati.. Deoarece fara voi nu am putea noi bloggarii, sa ii deosebim pe cei care merita si de care ne este drag. 
    Multumesc celor care au inteles articolul si sunt pe aceeasi lungime de unda! 

4 comentarii:

  1. nu poti multumi pe toata lumea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca el a inteles articolul,dar e suparat ca nu este legalizata marihuana...sau iarba...poate isi face un popor al celor care prefera iarba si propune asta spre legalizare..Asta ne-ar mai trebui!!La cat timp liber are tineretul la noi in tara,ar fi parcurile si mai pline cu drogati..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am urmarit filmuletul.Totul este presupunere pro si contra.Am vazut oameni inconstienti care incearca iarba din curiozitate ,din experiment .Dupa parerea mea nu este bine si este si periculos.,,Betia,, de dupa consum ,,,starea de bine ,,,nu este continua si esti obligat sa exerimentezi mereu...continuu...pana cand obosesti ,iar cand te opresti (daca mai poti)cazi in suferinta si devii o victima.NU toata lumea e constienta de acest lucru si de aceea parerile sunt impartite.Fiecare intelege ce vrea din acest articol.,din acest filmulet.Trebuie sa intelegem ca noi nu suntem cobai si de aceea nu trebuie sa devenim niste victime!

      Ștergere