miercuri, 13 noiembrie 2013

Eu NU sustin politistul care a impuscat MORTAL un SUSPECT..

 
   Am primit astazi un link cu trimitere la un site caruia nu as vrea sa ii fac reclama. Si site-ul respectiv spune exact asa: 


  Sunt alături şi susţin poliţistul cercetat pentru că şi-a făcut datoria şi a împuşcat un hoţ fugar! SHARE ŞI LIKE!

 "Polițistul ce a împușcat SUSPECTUL de furt, la Târgoviște, este cercetat în prezent. 
   El a ales să nu se întoarcă cu spatele și să-și facă datoria fața de societate și pentru a proteja oamenii cinstiți și onești ce doresc să ducă o viață normală.
   Are nevoie de sprijinul cetățenilor ce consideră și apreciază că a procedat corect, care să-i arate că-l susțin și sunt alături de el în aceste momente.
   Apasă butoanele „distribuie” și „îmi place” dacă ești alături de acest tânăr polițist și îl susții. Să-i arătăm că nu a rămas singur și nu a fost abandonat de semenii lui.
   Vă mulțumim", se arată într-un mesaj care a împânzit rețelele de socializare.”


   
   Si vreau sa spun ca eu NU sustin polististul  care a impuscat MORTAL, SUSPECTUL de furt! 
    De ce ? 
    Pentru ca sunt de parere ca nu trebuie sa pui o arma in mana unui idiot care a ajuns in politie, probabil , pardon , foarte probabil, ajutat de o ruda/pila. Si aici vorbesc in cunostinta de cauza! 
    Vrei sa protejezi oamenii cinstiti si onesti domnule politist? 

      Fi unul! Incearca sa nu mai bagi mana in buzunarele oamenilor si o sa castigi respectul cuiva. Poate chiar o sa uitam si de bancurile facute pe seama voastra, pe care, sa fim sinceri, le meritati mult mai mult ca pe salariu marea majoritate. 
     Spun mare majoritate deoarece cunosc politisti care isi fac meseria asa cum trebuie si sunt oameni de nota 10! Nu vreau sa va bag pe toti in aceeasi oala, dar ce sa ii faci, cine se aseamana se aduna deseori si se mai zice ca orice padure are uscaciunile ei , la voi in schimb e pe dos, sunteti 3 sferturi tot o apa si un pamant!
     Va amuzati pe seama, oamenilor fara adapost pe care ii loviti cu pofta si ii lasati prin ” Parcul Crang in Buzau” ..zic si eu asa o locatie la intamplare, nu ca as fi fost martorul unei asemenea situatii.....! 
     In articolul urmator o sa va spun cateva chestii minoare pe care ar trebui sa le stiti inainte sa trageti cu un pistol. 
     
    
     Drept incheiere, vreau doar sa mai spun ca ii sustin pe cei care il ancheteaza si sper ca o sa dea dovada de corectitudine, asta daca nu intervin alte pile..
     Ghici ce s-ar intampla cu tine domnule politist ? S-ar intampla ca ai fi dat afara din politie, poate ai ajunge pe strazi pentru ca alt loc de munca nu cred ca mai pupi, si poate o sa te trezesti in situatia in care esti tu nevoit sa furi.. si vei fi impuscat de un alt prost ca tine! :) 
  

2 comentarii:

  1. NO coment!Nu trebuie sa ne punem rau cu politia...sunt razbunatori ,nu crezi?!Unii dintre ei au aceasta ,,calitate,,!

    RăspundețiȘtergere