joi, 7 noiembrie 2013

Beti un pahar de vin cu pisica dumneavoastra..

     
    În curând este foarte probabil ca serile în care ne bucurăm alături de un pahar de vin să devină un răsfăţ şi pentru animalele noastre de companie. 


    O compania niponă a început să comercializeze un vin special pentru pisici, îmbuteliat într-un număr limitat de sticle. Compania B&H din Japonia (de unde altundeva ) a pus recent în vânzare vinul Nyan Nyan Nouveau („nyan” înseamnă „miau” în japoneză), şi se găseşte pe rafturile magazinelor nipone în sticle de 180 de mililitri, potrivit ziarului online „Time”. 
   Apărătorii drepturilor animalelor nu au niciun motiv de îngrijorare, deoarece vinul nu conţine alcool, altfel riscai sa ai o pisica alcoolista si ar fi trebuit sa o duci la dezintoxicare! 
   Este un lichid obţinut din suc de struguri, vitamine şi extract de mentă. Băutura poate fi cumpărată la preţul de aproximativ trei euro, însă doritorii trebuie să se grăbeascăd eoarece au fost puse în vânzare doar 1.000 de sticle.
  

   Sunt curios ce o sa urmeze dupa asta.. Probabil tampoane pentru pisici, ochelari de soare pentru pisici, energizant pentru pisici, poate scobitori... cine stie?!
   

   

Un comentariu:

  1. ceea ce spui tu ca urmeaza sa existe eu stiu ca exista deja pentru caini .pentru ca pentru multi oameni,mai ales pentru cei care nu au copii ,animalutele de companie sunt ingrijite ca si proprii lor copii.iar cei care fabrica si vand toate aceste produse ,bineinteles ca speculeaza slabiciunile emotionale ale oamenilor pentru a se imbogati ei...asta este .nu trebuie sa ne mai mire nimic.

    RăspundețiȘtergere