joi, 13 iunie 2013

Cum sa speli o bomba in chiuveta ?!

    Cat de tampit sa fii? Asta pentru mine este inca un motiv in plus care ma face sa cred ca prostia nu are absolut nici o limita. Nu pot sa inteleg cam ce ar putea fi in mintea ta de 65 de ani vechime ca sa poti lua asemenea decizii!
   O femeie din Anglia in varsta de 65 de ani a descoperit in gradina sa in timp ce sapa, o bomba. Ca metoda de precautie batrana a acoperit bomba cu un scaun de plastic ”in cazul in care exploda pana isi striga sotul” zicea ea. Bine ca nu s-a si asezat cu fundul pe el ca asta ar fi fost si mai si.
   Vazand ca sotul ei nu raspunde, aceasta dezgroapa bomba din pamant dupa ce ulterior, o lovise cu sapaliga de cateva ori, si o duce in casa unde o aseaza pe o masuta din hol.
  Sotul ei auzind zgomot in casa, se intoarce pentru a vedea ce se petrece si isi surprinde sotia in timp ce spala bomba de noroi in chiuveta din bucatarie. Pai ce vi se pare anormal aici? Adica, daca tot explodeaza, macar sa miroasa frumos, nu? Perfect logic!
   La scurt timp acesta anunta autoritatile care au confirmat faptul ca este o bomba din al 2lea Razboi Mondial, inca funtionala!
  Cei doi au fost rugati de catre expertii pirotehnisti sa paraseasca rapid locuinta iar bomba a fost luata cu grija si detonata pe un camp din apropiere.
 
   Mda..! Nu mai am nimic de spus.. Vreau doar sa va amintesc de concursul care inca se desfasoara si cred ca se va desfasura mult timp de acum inainte desi lucrurile nu stau chiar atat de rau!  Mai multe detalii AICI!
   E simplu, tot ce trebuie sa faci e sa dai un Like si de preferat ar fi sa le spui si prietenilor.. Succes!


 #18 Pantalonii fund de babuin                                  #20 In fundul gol dupa hartie igienica
                            


Share 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu